DE ENERGIETECHNOLOGIEco. VAN SHENZHEN URILIC, LTD

10 JAAR VAN DE INDUSTRIEervaring! URILIC-DE ENERGIE, LEIDT TOT NIEUWE AARD

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ShenZhen URILIC ENERGY Technology Co.,Ltd

Certifications
Van goede kwaliteit Hybride Zonne en Windenergiegeneratie voor verkoop
Van goede kwaliteit Hybride Zonne en Windenergiegeneratie voor verkoop
Customers Reviews
Ik ben online Chatten Nu

ShenZhen URILIC ENERGY Technology Co.,Ltd

1 2 3
ShenZhen URILIC ENERGY Technology Co.,Ltd ShenZhen URILIC ENERGY Technology Co.,Ltd ShenZhen URILIC ENERGY Technology Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Wereldwijd
Merken : URILIC
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 5000-8000
Opgericht Jaar : 2018
Export pct : 80% - 90%

Co. van de Shenzhenurilic Energietechnologie, Ltd wordt gevestigd in één van de meest ontwikkelde steden in China – Shenzhen.

 
 

URILIC-Energie over ons

Het bedrijf schept grote geologische voordelen evenals overvloedige bronnen op, wat het bedrijfsconcept een uitstekend wetenschappelijk onderzoeksteam toelaat en een grote leveringsketen met hoogst gekwalificeerde leveranciers ontwikkelt.

 

Het bedrijf specialiseert zich in de ontwikkeling van groene energie om milieu te beschermen. Wij verkopen niet alleen producten die door ons worden ontwikkeld maar ook andere hoogst gekwalificeerde producten over groene energie, die de producten geïntegreerd is toelaat. Tegenwoordig heeft ons werkingsgebied van zaken aan globale waaier uitgespreid.

 

Het bedrijf heeft de volgende producten: windenergiesysteem, zonnemachtssysteem, Wind&Solar-machts hybride systeem, het systeem van de energieopslag, LEIDEN verlichtingssysteem voor straatlantaarns, en hardwarecnc machinaal bewerkend centrum. Het bedrijf heeft sterk vermogen in zowel projectontwerp als technologie tijdens bouw van een project.

Na de globale tendens van van de energiebehoud en CO2-uitstoot besnoeiing, construeren wij hoofdzakelijk projecten in windenergieinstallaties, zonneelektrische centrales, LEIDEN verlichtingssysteem die door Wind&Solar hybride macht worden aangedreven, onafhankelijk macht-leverend systeem voor communicatie basisstation, het hybride systeem van Wind&Solar voor verre controle en gerelateerde faciliteiten voor elektrobeheer.

Doel van het bedrijf: Ons bedrijf poogt het globale verwarmen door het veroorzaken van groene duidelijke energie te verminderen.

Weergeven van waarde: Eerlijk, Harmonisch Openen, Innovatief.

Verrichtingsprincipe: Wederkerige eerbied, Gelijk.

Verplichting aan de naverkoopdiensten: Luister zorgvuldig om het probleem te kennen; Analyseer voorzichtig om de oplossing te vinden; Reageer snel om het probleem op te lossen; Zorg ervoor het probleem wordt opgelost.

Na het lastige worstelen van personeel in URILIC, hebben wij een grote reputatie op ons gebied gevestigd en vele nieuwe energieprojecten met hoogte - kwaliteit in globale waaier geconstrueerd. Wij zullen een pragmatische houding en de geest die van wetenschappelijke innovatie aandringen, hard proberen een verschil in het globale verwarmen en CO2-uitstoot te maken, die de water en hemelreinigingsmachine, de rooskleurigere toekomst maken.

Contactgegevens
ShenZhen URILIC ENERGY Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Fred Cheng

Tel.: 86-13928496081

Fax: 86-755-23061851

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)